Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > Angel Technology Electronics Co Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Angel Technology Electronics Co

Angel Technology Electronics CoΣχεδιάγραμμα επιχείρησης
Angel Technology Electronics CoΣχεδιάγραμμα επιχείρησης
Angel Technology Electronics CoΣχεδιάγραμμα επιχείρησης
Angel Technology Electronics CoΣχεδιάγραμμα επιχείρησης
Angel Technology Electronics CoΣχεδιάγραμμα επιχείρησης
Angel Technology Electronics CoΣχεδιάγραμμα επιχείρησης
Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Κύρια αγορά
Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Παράγοντας
Επιχειρησιακός τύπος
Μικροτσίπ, αναλογικές συσκευές (γραμμική τεχνολογία, Maxim), STMicroelectronics, XILINX, Intel (Altera), Renesas, SiliconLabs, NXP, Mornsun
Εμπορικά σήματα
20~200
NO.OF ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
80 millions-500 millions
Ετήσια πωλήσεις
2006
Έτος που καθιερώνεται
50% - 60%
PC εξαγωγής.
πελάτες που εξυπηρετούνται
Εισαγωγή

Το κοβάλτιο ηλεκτρονικής τεχνολογίας αγγέλου ιδρύθηκε στο Χογκ Κογκ από το 2006, ο κλάδος μας που βρέθηκε στη Σίλικον Βάλεϊ της Κίνας, Shenzhen.

 

 

Η αποστολή του κοβαλτίου ηλεκτρονικής τεχνολογίας αγγέλου Shenzhen ήταν πάντα να παράσχει τα τμήματα ότι ποιοτικής ηλεκτρονικής στο όραμα της worldwide.Angel-τεχνολογίας κατασκευαστών γίνονται ο άριστος προμηθευτής ηλεκτρονικών συστατικών με την υψηλότερη ικανοποίηση μεταξύ των υπαλλήλων και των πελατών. Αρχικά γίναμε το αρχικό κανάλι για τις περατώσεις προγράμματος και τις συγκεντρώσεις καταλόγων για σημαντικούς διανομείς όπως η Arrow Electronics και οι κατασκευαστές συμβάσεων. Το κοβάλτιο ηλεκτρονικής τεχνολογίας αγγέλου έχει προσθέσει από τότε την πρόσβαση υψηλού - ποιοτικά τμήματα από τους τοπικούς κατασκευαστές στην Κίνα.

 

Η εταιρική πολιτική φιλοσοφίας του κοβαλτίου ηλεκτρονικής τεχνολογίας αγγέλου Shenzhen είναι καινοτομία, που δεν περιορίζεται με τη inhereent σκέψη, ψάχνοντας πάντα τους νέους τρόπους να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της αγοράς. Έτσι έχουμε ειδικευτεί να παράσχουμε στους πελάτες τη μιας στάσης υπηρεσία των ηλεκτρονικών συστατικών, του PCB και SMT από το 2006, που βοηθά τους πελάτες τελών για να συμπληρώσουμε αποτελεσματικά το πλήρες πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας κ.λπ. προμήθειας καταλόγων BOM.


Το κοβάλτιο ηλεκτρονικής τεχνολογίας αγγέλου Shenzhen είναι πάντα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη παρά την ευκαιρία Drive. Η σημασία της τεχνολογίας αγγέλου θα επιλέξει πάντα την πορεία που είναι το καλύτερο για τη μακροπρόθεσμη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη βραχυπρόθεσμη άποψη. Είναι γιατί έχουμε ενός από τα υψηλότερα αποτελέσματα διατήρησης πελατών βασισμένων των στην Κίνα διανομέων.

 

 

Δίνει προτεραιότητα στην ικανοποίηση πελατών:

Λόγω των πελατών μας είναι στην καρδιά για το πώς εργαζόμαστε, στο ηλεκτρονικό κοβάλτιο τεχνολογίας αγγέλου, ο στόχος μας είναι να παράσχουμε στους πελάτες τον ανεφοδιασμό ηλεκτρονικών συστατικών, παραγωγή PCB, μιας στάσης υπηρεσία συνελεύσεων SMT.

 

IInnovation και δημιουργικότητα:
Πιστεύουμε ότι η καινοτομία είναι θεμελιώδης στην επιτυχία μας και παίρνουμε την ιδιαίτερη υπερηφάνεια τακτικά να συνεργαστούμε στενά με τους καινοτόμους βιομηχανίας και τους πελάτες μας για να καθορίσουμε τα νέα πρότυπα. Τα τελευταία χρόνια, η ηλεκτρονική τεχνολογίας αγγέλου ομο έχει αρχίσει επίσης τη συνεργασία με όλο και περισσότερες εταιρίες να ερευνηθούν οι νέες τεχνολογίες στο έξυπνα σπίτι και PMIC.

 

Διαχείριση καταλόγων:
Η ηλεκτρονική τεχνολογίας αγγέλου ομο παρέχει μια αποθήκευση τρίτων και ένα επαγγελματικό λογισμικό καταλόγων ΤΠ διοικητικό για τους πελάτες για να επιτύχει τον άνευ ραφής ελλιμενισμό. Η ιδιοκτησία των μερών μπορεί μόνο να μεταφερθεί όταν χρησιμοποιεί ο πελάτης τα μέρη.

Τα ηλεκτρονικά εισερχόμενα μέρη τεχνολογίας αγγέλου έχουν υποβληθεί στην αυστηρή επιθεώρηση, και τα προϊόντα αποθηκεύονται στην τυποποιημένη αντιστατική, ενάντια στην υγρασία, αντι-υψηλή θερμοκρασία, και το απόθεμα εξετάζεται τακτικά για να καταστήσει τα μέρη ασφαλή.

 

Πρότυπα μεταφορών συσκευασίας:
Τα μέρη εξετάζονται για την απόδοση κατά τη διάρκεια της αποστολής, και η συσκευασία πρέπει να είναι αδιάβροχη, moisture-proof και προστατευόμενη από τους κραδασμούς. Συγχρόνως, η ηλεκτρονική τεχνολογίας αγγέλου συνεργάζεται με διάφορες διεθνείς πρώτης τάξεως επιχειρήσεις φορτίου για να εξασφαλίσει ότι τα μέρη πρώτα και δεύτερος-σειρών πόλεις μπορούν να παραδοθούν σε εκείνη την ημέρα, και να φθάσουν η επόμενη μέρα. Τα αγαθά των πόλεων και των απομονωμένων περιοχών τρίτος-σειρών μπορούν να παραδοθούν σε εκείνη την ημέρα και να φθάσουν μέσα σε δύο ημέρες για να εξασφαλίσουν εκείνο τον πελάτη.

 

Το κοβάλτιο ηλεκτρονικής τεχνολογίας αγγέλου ήταν για τα ηλεκτρονικά συστατικά διανέμει και ενσωμάτωσε τον προμηθευτή λύσης από το 2006. Είμαστε επίσης κατασκευαστής PCBA με manufacotry μας ποιος μπορεί καλύτερα να εξυπηρετήσει για τους πελάτες του έξυπνου σπιτιού, της επικοινωνίας, της βιομηχανίας, της αυτοκίνητης ηλεκτρονικής και της ιατρικής ηλεκτρονικής κ.λπ.

 

Ιστορία

Angel Technology Electronics Coείναι παγκόσμιος διανομέας ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και κατασκευαστής PCBA.Δεδομένου ότι ο όμιλος ιδρύθηκε από το 2006, υποστηρίζουμε πάντα την επιχειρηματική φιλοσοφία "καλύτερο προϊόν, καλύτερη φήμη, καλύτερη εξυπηρέτηση, λογική τιμή", με βάση την επαγγελματική ποιότητα και τον συνεπή επαγγελματισμό, κερδίζουμε εμπιστοσύνη και υποστήριξη από την πλειονότητα των προμηθευτών και πελατών και ανεβαίνουμε γρήγορα στον σκληρό ανταγωνισμό της αγοράς.

 

Από το 2003, η Angel Technology Electronic Co ιδρύθηκε για να επικεντρωθεί στις πωλήσεις ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ειδικά για ολοκληρωμένα κυκλώματα στο Shenzhen της Κίνας.

 

Στις αρχές του 2006, η Angel Technology ιδρύθηκε το τμήμα πωλήσεων εξωτερικού εμπορίου στο Shenzhen και το Hongkong, εισήλθαν επίσημα στις ξένες αγορές για όλες τις σειρές διανομής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

Οι κατηγορίες προϊόντων μας περιλαμβάνουν ενεργά εξαρτήματα (ολοκληρωμένα κυκλώματα IC, τσιπ μνήμης, δίοδοι, τρανζίστορ κ.λπ.), παθητικά εξαρτήματα (πυκνωτές, αντιστάσεις, πηνία κ.λπ.) και ηλεκτρομηχανικά εξαρτήματα (βύσματα, συσκευές μεταγωγής κ.λπ.).

 

Μέχρι το τέλος του 2015, έχουμε εξυπηρετήσει περισσότερους από 3.000 εγχώριους και ξένους κατασκευαστές.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις αλυσίδας εφοδιασμού ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για OEM (Original Equipment Manufacturer) και EMS (Electronic Manufacturing Service Providers) και ODM (Original Design Manufacturers), συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης, δυσεύρετης, EOL ανταλλακτικών παγκόσμιων προμηθειών, μακρά -προθεσμίες και βραχυπρόθεσμες ευέλικτες παραγγελίες αρχικού εργοστασίου και διανομέα, σειρά λύσεων λίστας BOM κ.λπ.

 

Το 2018, δημιούργησε το εργοστάσιο στο Shenzhen. Εδώ παράγονται εκατομμύρια πλακέτες κυκλωμάτων κάθε χρόνο, που παρέχει ανώτερες υπηρεσίες για ηλεκτρονικά αυτοκίνητα, επικοινωνίες ισχύος, βιομηχανικούς αυτοματισμούς, ευφυείς οικιακές βιομηχανίες και άλλες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο.Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα και τις υπηρεσίες μας.Η ικανοποίηση των πελατών και η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας είναι το αιώνιο κίνητρό μας.

 

Τώρα έχουμε άφθονη εμπειρία στην κατασκευή PCBA. Η ημερήσια χωρητικότητα του εργοστασίου PCB μας είναι 1200 τετραγωνικά μέτρα, μπορούμε να παραδώσουμε το δείγμα PCB μονής όψης, διπλής όψης εντός 48 ωρών, PCB 4-8 στρώσεων σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, για μαζική παραγωγή για PCB διπλής όψης, Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-7 εργάσιμες ημέρες, 4-8 στρώματα είναι 5-10 ημέρες.Ο γρήγορος και γρήγορος χρόνος παράδοσης διασφαλίζει σταθερά στον πελάτη μας γρήγορη ταχύτητα έρευνας για την κατάληψη της αγοράς.

 

Από την παροχή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων έως την παραγωγή πλακών τυπωμένων κυκλωμάτων πολλαπλών επιπέδων, η τεχνολογία Angel είναι η καλύτερη επιλογή σας.Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παροχής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, κατασκευή PCB και συναρμολόγηση PCB για εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Υπηρεσία

Επειδή οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο του τρόπου εργασίας μας,Angel Technology Electronics Coείναιεπαγγελματίαςπαρέχετε στους πελάτες προμήθεια ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, παραγωγή PCB, συναρμολόγηση SMT υπηρεσία μίας στάσης.

 

Angel Technology Electronics CoΟι κατηγορίες προϊόντων περιλαμβάνουν ενεργά εξαρτήματα (ολοκληρωμένα κυκλώματα IC, τσιπ μνήμης, δίοδοι, τρανζίστορ κ.λπ.) και παθητικά εξαρτήματα (πυκνωτές, αντιστάσεις, πηνία κ.λπ.) και ηλεκτρομηχανικά εξαρτήματα (βύσματα σύνδεσης, συσκευές μεταγωγής κ.λπ.). Παραγωγή PCB,SMT συναρμολόγηση. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες του έξυπνου σπιτιού, της επικοινωνίας, της βιομηχανίας, των ηλεκτρονικών αυτοκινήτων και των ιατρικών ηλεκτρονικών ειδών κ.λπ.

 

Angel Technology Electronics CoΗ βιομηχανία εφαρμόζει σοβαρά τον Περιορισμό των Επικίνδυνων Ουσιών (ROHS) της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση των πράσινων προϊόντων και της πράσινης γης.

Προειδοποίηση: Τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα με μόλυβδο έχουν πιθανό αντίκτυπο στην ανθρώπινη υγεία και ρυπαίνουν τη φύση!

 

Angel Technology Electronics Co

Ομάδα
Angel Technology ElectronicsCO.ακολουθούσαν πάντα τη διαχείριση του συστήματος ευθύνης, τηρούσαν την αρχή της καλής πίστης, εφάρμοζαν επιστημονικές μεθόδους διαχείρισης και εισήγαγαν προηγμένο λογισμικό και έννοιες διαχείρισης.Η Angel Technology Electronics Co πάντα λάμβανε υπόψη τις στάσεις και τις λεπτομέρειες μας για να καθορίσει τα πάντα.Είμαστε πολύ σαφείς, μόνο για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες, οι εργαζόμενοι, οι μέτοχοι επωφελούνται, οι εταιρείες μπορούν να αναπτυχθούν υγιή και σταθερά!
 
Εταιρική Φιλοσοφία Πολιτική τηςAngel Technology Electronics CO.
 
Εταιρικό Όραμα:Γίνετε ο εξαιρετικός προμηθευτής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων με την υψηλότερη ικανοποίηση μεταξύ εργαζομένων και πελατών!
 
Αποστολή:Συνεχίστε να δημιουργείτε αξία για τους υπαλλήλους και τους πελάτες!
 
Οι αξίες μας:
 

Μερίδιο

Τηρείτε πρώτα τα συμφέροντα της ομάδας,

Συμμορφωθείτε με τους θιασώτες,

Τηρείτε την κοινή χρήση αξίας της ανοιχτής και λογικής αξιολόγησης.

 

Συνεργασία

Συντονισμός μεταξύ των μελών της ομάδας,

Συμπληρώστε το ένα το άλλο για μέγιστη απόδοση.

 

Καινοτομία

Δεν περιορίζεται από την εγγενή σκέψη,

Πάντα αναζητώντας νέους τρόπους,

για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς.

 

Ρεαλιστικός

Πελατοκεντρική, προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα, αποτελεσματική και χαμηλού κόστους για την επίλυση λογικών αναγκών.

 

Λειτουργική Στρατηγική:

Καλή ποιότητα πρώτα!

Ανάπτυξη Μαζί με Πελάτες!

Στόχοι διαχείρισης ποιότητας!

Δημιουργούμε συνεχώς νέες στρατηγικές ανάπτυξης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 


Πελάτες:
Η απαίτηση του πελάτη είναι το κίνητρο και η κατεύθυνσή μας.Πάντα τηρούμε τις ανάγκες του πελάτη ως κατεύθυνση και εργαζόμαστε γύρω από τις ανάγκες του πελάτη.Ο πελάτης είναι η βάση για την επιβίωσή μας!Έκκληση για δημιουργία γρήγορων, βολικών, ασφαλών και αξιόπιστων πελατών μέσα από τις προσπάθειες όλων των εργαζομένων της Angel Technology!
 
Μηχανισμός συνεργασίας:Ο πελάτης πρώτα, το Service First, είναι το σημείο εκκίνησης και το τελικό σημείο μας.Πώς να διατηρήσετε όλα τα τμήματα της εταιρείας και οι συνάδελφοι μπόρεσαν να αναπτυχθούν γύρω από την τήρηση της διαδρομής της εταιρείας, προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, η συνολική γραμμή στρατηγικής εισαγωγής είναι να τηρεί τον εσωτερικό μηχανισμό λήψης της διαδικασίας και τηρώντας εξωτερικά ένα διαφανές σύστημα, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να δουν τη σκληρή δουλειά και τα πρότυπα εργασίας μας, να επιτρέψουμε στους πελάτες να σκοράρουν για τον εαυτό τους, να εστιάσουν στην έννοια της ακεραιότητας, να εφαρμόσουν τον μηχανισμό διαχείρισης συστήματος στην εργασία και να διεξάγουν στρατηγικές αμοιβαίας επιθεώρησης και εποπτείας από πάνω προς τα κάτω και να πετύχετε παραγγελίες.Μετά την απελευθέρωση κάποιος ευθύνεται!

Κάποιοι εκτελούν, άλλοι επιβλέπουν, κάποιοι συμπεραίνουν, κάποιοι ασκούν επιβραβεύσεις και τιμωρίες!Η προστασία των αναγκών των πελατών μπορεί να επιτευχθεί από πολλές απόψεις μέσα στο μηχανισμό μας.Όλα τα τμήματα συνεργάζονται μεταξύ τους για να διασφαλίσουν ότι οι ανάγκες των πελατών είναι ασφαλείς, τακτικές, έγκαιρες και αποτελεσματικές!
 
Συνάδελφοι:
Η Angel Technology Electronics Co γνωρίζει ότι η επιτυχία της εταιρείας είναι πάντα αδιαχώριστη από τις προσπάθειες κάθε συναδέλφου.Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τις προσπάθειες και τις συνεισφορές κάθε εργαζόμενου στην οικογένεια Angel Technology.Δεν θα φείδουμε κάθε προσπάθεια για να βάλουμε τους εργαζομένους σε αναζήτηση εργασίας, απόψεων κ.λπ. Μέσα από ανθρώπινες μεθόδους διαχείρισης. Η εταιρική ατμόσφαιρα και τα γενναιόδωρα οφέλη επιβραβεύουν τους συναδέλφους μας.Μέσω της εισαγωγής προηγμένης επαγγελματικής κατάρτισης, σεμιναρίων στον κλάδο και εκπαίδευσης για αυτοαπασχόληση, προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη θέση του προσωπικού μας στην ίδια θέση.Η Angel Technology Electronics Co μπορεί επίσης να αναπτυχθεί.Η εμμονή στη στρατηγική της εταιρείας με γνώμονα τη μάθηση είναι το ιδανικό μας!
 
Κοινωνική Ευθύνη / Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση:
Ως επιχειρηματική επιχείρηση, η Angel Technology Electronics Co τηρεί πάντα τον νόμιμο και εύλογο μηχανισμό λειτουργίας, προσπαθεί να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας για την κοινωνία, συμμετέχει με ενθουσιασμό σε επιχειρήσεις κοινωνικής πρόνοιας και καταφέρνει μέσω επιστημονικών μηχανισμών να διασφαλίζει ότι η κύρια επιχείρησή μας συμμορφώνεται με την κυβέρνηση κανονισμούς και συμμορφώνεται με την περιβαλλοντική νομοθεσία.Συμμορφωθείτε με τη στρατηγική ROHS, ακόμη και στην καθημερινή εργασία για την επίτευξη εξοικονόμησης πόρων, η Angel Technology Electronics Co επωφελείται επίσης από αποτελεσματικά ελεγχόμενα κόστη!
 
Στόχος:
Αξιόπιστοι συνεργάτες πελατών.
Ζεστή και αξιόπιστη ομάδα εργαζομένων,.
Αύξηση της εμπιστοσύνης των μετόχων.
Αναγνωρισμένη από τον κλάδο εταιρεία εμπιστοσύνης.