Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > Angel Technology Electronics Co Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Angel Technology Electronics Co

Angel Technology Electronics CoΣχεδιάγραμμα επιχείρησης
Angel Technology Electronics CoΣχεδιάγραμμα επιχείρησης
Angel Technology Electronics CoΣχεδιάγραμμα επιχείρησης
Angel Technology Electronics CoΣχεδιάγραμμα επιχείρησης
Angel Technology Electronics CoΣχεδιάγραμμα επιχείρησης
Angel Technology Electronics CoΣχεδιάγραμμα επιχείρησης
Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Κύρια αγορά
Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Παράγοντας
Επιχειρησιακός τύπος
Μικροτσίπ, αναλογικές συσκευές (γραμμική τεχνολογία, Maxim), STMicroelectronics, XILINX, Intel (Altera), Renesas, SiliconLabs, NXP, Mornsun
Εμπορικά σήματα
20~200
NO.OF ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
80 millions-500 millions
Ετήσια πωλήσεις
2006
Έτος που καθιερώνεται
50% - 60%
PC εξαγωγής.
πελάτες που εξυπηρετούνται
Εισαγωγή

Η Angel Technology Electronics Co ιδρύθηκε στο Χονγκ Κονγκ από το 2006, το υποκατάστημα μας βρίσκεται στην Silicon Valley της Κίνας, Shenzhen.PCB και συναρμολόγηση PCB (SMT).

 

 

Η αποστολή της Angel Technology Electronics Co ήταν πάντα να παρέχει ποιοτικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα στους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο.Το όραμα της Angel-tech είναι να γίνει ο εξαιρετικός προμηθευτής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων με τη μεγαλύτερη ικανοποίηση μεταξύ των εργαζομένων και των πελατώνΑρχικά γίναμε το κύριο κανάλι για το κλείσιμο έργων και την συλλογή αποθεμάτων για μεγάλους διανομείς όπως οι Arrow Electronics και οι κατασκευαστές συμβολαίων.Η Angel Technology Electronics Co από τότε έχει προσθέσει την προμήθεια εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας από τοπικούς κατασκευαστές στην Κίνα..

 

Η εταιρική φιλοσοφία της Angel Technology Electronics Co. είναι η καινοτομία, δεν περιορίζεται από την εγγενή σκέψη, πάντα ψάχνει για νέους τρόπους για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αγοράς.Ειδικευόμαστε στην παροχή εξ ολοκλήρου εξυπηρέτησης ηλεκτρονικών εξαρτημάτων., PCB και SMT από το 2006, βοηθώντας τους τελικούς πελάτες να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά ολόκληρο το έργο, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας προμήθειας κατάλογος BOM κλπ.


Η Angel Technology Electronics Co. ήταν πάντα προσανατολισμένη στον πελάτη και όχι στις ευκαιρίες.Σημασία- Angel Tech θα διαλέξει πάντα το μονοπάτι που είναι το καλύτερο για τη μακροπρόθεσμη σχέση με τον πελάτη πάνω από την βραχυπρόθεσμη άποψηΑυτός είναι ο λόγος που έχουμε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά διατήρησης πελατών από τους διανομείς που εδρεύουν στην Κίνα.

 

 

Προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των πελατών:

Επειδή οι πελάτες μας είναι στο επίκεντρο της δουλειάς μας, στην Angel Technology Electronic Co, στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες ηλεκτρονικά εξαρτήματα, παραγωγή PCB,Υπηρεσία μίας στάσης συναρμολόγησης SMT.

 

Πρωτοβουλία
Πιστεύουμε ότι η καινοτομία είναι θεμελιώδης για την επιτυχία μας και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συνεργαζόμαστε στενά με τους καινοτόμους της βιομηχανίας και τους πελάτες μας για να θέσουμε νέα πρότυπα.Η Angel Technology Electronics Co. έχει επίσης αρχίσει να συνεργάζεται με όλο και περισσότερες εταιρείες για να εξερευνήσει νέες τεχνολογίες στο έξυπνο σπίτι και το PMIC..

 

Διαχείριση αποθεμάτων:
Η Angel Technology Electronics Co. παρέχει λογισμικό αποθήκευσης και επαγγελματικού λογισμικού διαχείρισης αποθεμάτων πληροφορικής για τους πελάτες για την επίτευξη απρόσκοπτης αλληλεπίδρασης.Η κυριότητα των εξαρτημάτων μπορεί να μεταφερθεί μόνον όταν ο πελάτης χρησιμοποιεί τα εξαρτήματα.

Τα εισερχόμενα εξαρτήματα της Angel Technology Electronic έχουν υποβληθεί σε αυστηρή επιθεώρηση, και τα προϊόντα αποθηκεύονται σε πρότυπα αντιστατικά, αντι υγρασία, αντι υψηλής θερμοκρασίας,και το απόθεμα ελέγχονται τακτικά για να κάνουν τα μέρη ασφαλή.

 

Πρότυπο μεταφοράς συσκευασίας:
Τα εξαρτήματα ελέγχονται κατά τη διάρκεια της αποστολής και η συσκευασία πρέπει να είναι αδιάβροχη, υγρασία και αντοχή σε κρούσματα.Η Angel Technology Electronics συνεργάζεται με μια σειρά από διεθνείς εταιρείες πρώτης κατηγορίας εμπορευματικών μεταφορών για να εξασφαλίσει ότι τα μέρη των πόλεων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας μπορούν να παραδοθούν εκείνη την ημέρα.Τα αγαθά των πόλεων τρίτης κατηγορίας και των απομακρυσμένων περιοχών μπορούν να παραδοθούν την ίδια ημέρα και να φτάσουν μέσα σε δύο ημέρες για να εξασφαλιστεί ότι ο πελάτης.

 

Η Angel Technology Electronics Co. είναι παθιασμένη με τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, διανέμει και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις από το 2006.Είμαστε επίσης ένας κατασκευαστής PCBA με τη δική μας manufacotry που μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα για τους πελάτες του έξυπνου σπίτι, επικοινωνίας, βιομηχανίας, αυτοκινητοβιομηχανίας και ιατρικής ηλεκτρονικής κλπ.

 

Ιστορία

Angel Technology Electronics Coείναι παγκόσμιος διανομέας ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και κατασκευαστής PCBA.Δεδομένου ότι ο όμιλος ιδρύθηκε από το 2006, υποστηρίζουμε πάντα την επιχειρηματική φιλοσοφία "καλύτερο προϊόν, καλύτερη φήμη, καλύτερη εξυπηρέτηση, λογική τιμή", με βάση την επαγγελματική ποιότητα και τον συνεπή επαγγελματισμό, κερδίζουμε εμπιστοσύνη και υποστήριξη από την πλειονότητα των προμηθευτών και πελατών και ανεβαίνουμε γρήγορα στον σκληρό ανταγωνισμό της αγοράς.

 

Από το 2003, η Angel Technology Electronic Co ιδρύθηκε για να επικεντρωθεί στις πωλήσεις ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ειδικά για ολοκληρωμένα κυκλώματα στο Shenzhen της Κίνας.

 

Στις αρχές του 2006, η Angel Technology ιδρύθηκε το τμήμα πωλήσεων εξωτερικού εμπορίου στο Shenzhen και το Hongkong, εισήλθαν επίσημα στις ξένες αγορές για όλες τις σειρές διανομής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

Οι κατηγορίες προϊόντων μας περιλαμβάνουν ενεργά εξαρτήματα (ολοκληρωμένα κυκλώματα IC, τσιπ μνήμης, δίοδοι, τρανζίστορ κ.λπ.), παθητικά εξαρτήματα (πυκνωτές, αντιστάσεις, πηνία κ.λπ.) και ηλεκτρομηχανικά εξαρτήματα (βύσματα, συσκευές μεταγωγής κ.λπ.).

 

Μέχρι το τέλος του 2015, έχουμε εξυπηρετήσει περισσότερους από 3.000 εγχώριους και ξένους κατασκευαστές.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις αλυσίδας εφοδιασμού ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για OEM (Original Equipment Manufacturer) και EMS (Electronic Manufacturing Service Providers) και ODM (Original Design Manufacturers), συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης, δυσεύρετης, EOL ανταλλακτικών παγκόσμιων προμηθειών, μακρά -προθεσμίες και βραχυπρόθεσμες ευέλικτες παραγγελίες αρχικού εργοστασίου και διανομέα, σειρά λύσεων λίστας BOM κ.λπ.

 

Το 2018, δημιούργησε το εργοστάσιο στο Shenzhen. Εδώ παράγονται εκατομμύρια πλακέτες κυκλωμάτων κάθε χρόνο, που παρέχει ανώτερες υπηρεσίες για ηλεκτρονικά αυτοκίνητα, επικοινωνίες ισχύος, βιομηχανικούς αυτοματισμούς, ευφυείς οικιακές βιομηχανίες και άλλες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο.Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα και τις υπηρεσίες μας.Η ικανοποίηση των πελατών και η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας είναι το αιώνιο κίνητρό μας.

 

Τώρα έχουμε άφθονη εμπειρία στην κατασκευή PCBA. Η ημερήσια χωρητικότητα του εργοστασίου PCB μας είναι 1200 τετραγωνικά μέτρα, μπορούμε να παραδώσουμε το δείγμα PCB μονής όψης, διπλής όψης εντός 48 ωρών, PCB 4-8 στρώσεων σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, για μαζική παραγωγή για PCB διπλής όψης, Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-7 εργάσιμες ημέρες, 4-8 στρώματα είναι 5-10 ημέρες.Ο γρήγορος και γρήγορος χρόνος παράδοσης διασφαλίζει σταθερά στον πελάτη μας γρήγορη ταχύτητα έρευνας για την κατάληψη της αγοράς.

 

Από την παροχή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων έως την παραγωγή πλακών τυπωμένων κυκλωμάτων πολλαπλών επιπέδων, η τεχνολογία Angel είναι η καλύτερη επιλογή σας.Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παροχής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, κατασκευή PCB και συναρμολόγηση PCB για εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Υπηρεσία

Επειδή οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο του τρόπου εργασίας μας,Angel Technology Electronics Coείναιεπαγγελματίαςπαρέχετε στους πελάτες προμήθεια ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, παραγωγή PCB, συναρμολόγηση SMT υπηρεσία μίας στάσης.

 

Angel Technology Electronics CoΟι κατηγορίες προϊόντων περιλαμβάνουν ενεργά εξαρτήματα (ολοκληρωμένα κυκλώματα IC, τσιπ μνήμης, δίοδοι, τρανζίστορ κ.λπ.) και παθητικά εξαρτήματα (πυκνωτές, αντιστάσεις, πηνία κ.λπ.) και ηλεκτρομηχανικά εξαρτήματα (βύσματα σύνδεσης, συσκευές μεταγωγής κ.λπ.). Παραγωγή PCB,SMT συναρμολόγηση. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες του έξυπνου σπιτιού, της επικοινωνίας, της βιομηχανίας, των ηλεκτρονικών αυτοκινήτων και των ιατρικών ηλεκτρονικών ειδών κ.λπ.

 

Angel Technology Electronics CoΗ βιομηχανία εφαρμόζει σοβαρά τον Περιορισμό των Επικίνδυνων Ουσιών (ROHS) της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση των πράσινων προϊόντων και της πράσινης γης.

Προειδοποίηση: Τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα με μόλυβδο έχουν πιθανό αντίκτυπο στην ανθρώπινη υγεία και ρυπαίνουν τη φύση!

 

Angel Technology Electronics Co

Ομάδα
Angel Technology ElectronicsCO.ακολουθούσαν πάντα τη διαχείριση του συστήματος ευθύνης, τηρούσαν την αρχή της καλής πίστης, εφάρμοζαν επιστημονικές μεθόδους διαχείρισης και εισήγαγαν προηγμένο λογισμικό και έννοιες διαχείρισης.Η Angel Technology Electronics Co πάντα λάμβανε υπόψη τις στάσεις και τις λεπτομέρειες μας για να καθορίσει τα πάντα.Είμαστε πολύ σαφείς, μόνο για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες, οι εργαζόμενοι, οι μέτοχοι επωφελούνται, οι εταιρείες μπορούν να αναπτυχθούν υγιή και σταθερά!
 
Εταιρική Φιλοσοφία Πολιτική τηςAngel Technology Electronics CO.
 
Εταιρικό Όραμα:Γίνετε ο εξαιρετικός προμηθευτής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων με την υψηλότερη ικανοποίηση μεταξύ εργαζομένων και πελατών!
 
Αποστολή:Συνεχίστε να δημιουργείτε αξία για τους υπαλλήλους και τους πελάτες!
 
Οι αξίες μας:
 

Μερίδιο

Τηρείτε πρώτα τα συμφέροντα της ομάδας,

Συμμορφωθείτε με τους θιασώτες,

Τηρείτε την κοινή χρήση αξίας της ανοιχτής και λογικής αξιολόγησης.

 

Συνεργασία

Συντονισμός μεταξύ των μελών της ομάδας,

Συμπληρώστε το ένα το άλλο για μέγιστη απόδοση.

 

Καινοτομία

Δεν περιορίζεται από την εγγενή σκέψη,

Πάντα αναζητώντας νέους τρόπους,

για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς.

 

Ρεαλιστικός

Πελατοκεντρική, προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα, αποτελεσματική και χαμηλού κόστους για την επίλυση λογικών αναγκών.

 

Λειτουργική Στρατηγική:

Καλή ποιότητα πρώτα!

Ανάπτυξη Μαζί με Πελάτες!

Στόχοι διαχείρισης ποιότητας!

Δημιουργούμε συνεχώς νέες στρατηγικές ανάπτυξης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 


Πελάτες:
Η απαίτηση του πελάτη είναι το κίνητρο και η κατεύθυνσή μας.Πάντα τηρούμε τις ανάγκες του πελάτη ως κατεύθυνση και εργαζόμαστε γύρω από τις ανάγκες του πελάτη.Ο πελάτης είναι η βάση για την επιβίωσή μας!Έκκληση για δημιουργία γρήγορων, βολικών, ασφαλών και αξιόπιστων πελατών μέσα από τις προσπάθειες όλων των εργαζομένων της Angel Technology!
 
Μηχανισμός συνεργασίας:Ο πελάτης πρώτα, το Service First, είναι το σημείο εκκίνησης και το τελικό σημείο μας.Πώς να διατηρήσετε όλα τα τμήματα της εταιρείας και οι συνάδελφοι μπόρεσαν να αναπτυχθούν γύρω από την τήρηση της διαδρομής της εταιρείας, προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, η συνολική γραμμή στρατηγικής εισαγωγής είναι να τηρεί τον εσωτερικό μηχανισμό λήψης της διαδικασίας και τηρώντας εξωτερικά ένα διαφανές σύστημα, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να δουν τη σκληρή δουλειά και τα πρότυπα εργασίας μας, να επιτρέψουμε στους πελάτες να σκοράρουν για τον εαυτό τους, να εστιάσουν στην έννοια της ακεραιότητας, να εφαρμόσουν τον μηχανισμό διαχείρισης συστήματος στην εργασία και να διεξάγουν στρατηγικές αμοιβαίας επιθεώρησης και εποπτείας από πάνω προς τα κάτω και να πετύχετε παραγγελίες.Μετά την απελευθέρωση κάποιος ευθύνεται!

Κάποιοι εκτελούν, άλλοι επιβλέπουν, κάποιοι συμπεραίνουν, κάποιοι ασκούν επιβραβεύσεις και τιμωρίες!Η προστασία των αναγκών των πελατών μπορεί να επιτευχθεί από πολλές απόψεις μέσα στο μηχανισμό μας.Όλα τα τμήματα συνεργάζονται μεταξύ τους για να διασφαλίσουν ότι οι ανάγκες των πελατών είναι ασφαλείς, τακτικές, έγκαιρες και αποτελεσματικές!
 
Συνάδελφοι:
Η Angel Technology Electronics Co γνωρίζει ότι η επιτυχία της εταιρείας είναι πάντα αδιαχώριστη από τις προσπάθειες κάθε συναδέλφου.Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τις προσπάθειες και τις συνεισφορές κάθε εργαζόμενου στην οικογένεια Angel Technology.Δεν θα φείδουμε κάθε προσπάθεια για να βάλουμε τους εργαζομένους σε αναζήτηση εργασίας, απόψεων κ.λπ. Μέσα από ανθρώπινες μεθόδους διαχείρισης. Η εταιρική ατμόσφαιρα και τα γενναιόδωρα οφέλη επιβραβεύουν τους συναδέλφους μας.Μέσω της εισαγωγής προηγμένης επαγγελματικής κατάρτισης, σεμιναρίων στον κλάδο και εκπαίδευσης για αυτοαπασχόληση, προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη θέση του προσωπικού μας στην ίδια θέση.Η Angel Technology Electronics Co μπορεί επίσης να αναπτυχθεί.Η εμμονή στη στρατηγική της εταιρείας με γνώμονα τη μάθηση είναι το ιδανικό μας!
 
Κοινωνική Ευθύνη / Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση:
Ως επιχειρηματική επιχείρηση, η Angel Technology Electronics Co τηρεί πάντα τον νόμιμο και εύλογο μηχανισμό λειτουργίας, προσπαθεί να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας για την κοινωνία, συμμετέχει με ενθουσιασμό σε επιχειρήσεις κοινωνικής πρόνοιας και καταφέρνει μέσω επιστημονικών μηχανισμών να διασφαλίζει ότι η κύρια επιχείρησή μας συμμορφώνεται με την κυβέρνηση κανονισμούς και συμμορφώνεται με την περιβαλλοντική νομοθεσία.Συμμορφωθείτε με τη στρατηγική ROHS, ακόμη και στην καθημερινή εργασία για την επίτευξη εξοικονόμησης πόρων, η Angel Technology Electronics Co επωφελείται επίσης από αποτελεσματικά ελεγχόμενα κόστη!
 
Στόχος:
Αξιόπιστοι συνεργάτες πελατών.
Ζεστή και αξιόπιστη ομάδα εργαζομένων,.
Αύξηση της εμπιστοσύνης των μετόχων.
Αναγνωρισμένη από τον κλάδο εταιρεία εμπιστοσύνης.