Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > Περίπου εμείς >

Angel Technology Electronics Co Ποιοτικός έλεγχος

Ποιοτικός έλεγχος

Η τεχνολογία αγγέλου ηλεκτρονική είναι είναι πάντα «πελάτης πρώτα, ποιότητα πρώτα» ως διοικητική έννοια, μέσω των διάφορων τρόπων να βελτιώσει η ποιοτική συνειδητοποίηση και η ποιοτική εκτέλεση όλων των συναδέλφων μας.

 

Ποιοτική συνειδητοποίηση που εκπαιδεύει: Τα ετήσια, τριμηνιαία και μηνιαία ποιοτικά επιμορφωτικά προγράμματα είναι διατυπωμένη, κανονική κατάρτιση μέσων για τους διαφορετικούς υπαλλήλους σε επίπεδο βάσης συνεχώς να βελτιώσουν την ποιοτική συνειδητοποίηση των υπαλλήλων.

 

Τα ποιοτικά αποτελέσματα βελτιώνουν τις πτυχές: Κανονικός αναπτύξτε τον ποιοτικό στόχο και εφαρμόστε τις ακριβή ανταμοιβές και το σύστημα τιμωρίας, για να εποπτεύσει όλο το προσωπικό μας είναι παίρνει πάντα την ποιότητα ως κέντρο στην εργασία μας από το θετικό και τα αρνητικά κίνητρα, το όλο προσωπικό μας πρέπει να δώσουν τη ύψιστη προτεραιότητα στην ποιότητα.

 

Να είστε αυστηρά να ακολουθήσει τα καθιερωμένα εξεταστικά προγράμματα και το όργανο δοκιμής μας για να εξασφαλίσει την καλή ποιότητα.

 

Διαδικασία ποιοτικής επιθεώρησης:


Η συστατική επιθεώρηση είναι η ύψιστη προτεραιότητα της διαδικασίας ποιοτικής επιθεώρησής μας.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι στους πελάτες μας παρέχεται υψηλός - ποιοτικά προϊόντα, οι ποιοτικοί επιθεωρητές μας διευθύνουν μια επιθεώρηση 2 σταδίων των εισερχόμενων μερών 100%. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε έναν υψηλότερου επιπέδου της δοκιμής για να παρέχουμε μια αναφορά για τους πελάτες μας.

 

Προκαταρκτική επιθεώρηση πρώτων φάσεων
Στοιχείο ελέγχου
▷Ποσότητα
▷Αριθμός μερών κατασκευαστών
▷Κατασκευαστές
▷Κώδικας ημερομηνίας
▷αριθμός μερών
▷RoHS και MSL
▷Φυσικό κράτος
▷Συσκευασία
▷Επαλήθευση γραμμωτών κωδίκων

 

Σε βάθος επιθεώρηση δεύτερων σταδίων
Στοιχείο ελέγχου
▷Ελέγξτε τα αποτελέσματα της δοκιμής πρώτων φάσεων
▷Μικροσκόπιο υψηλής δύναμης χρήσης για να ελέγξει εάν τα συστατικά είναι κατάλληλα
▷Έλεγχος ασφαλείας
▷Διαστατική επιθεώρηση
▷Ηλεκτρική δοκιμή απόδοσης για να ελέγξει την αξία κυκλωμάτων του πυκνωτή
▷Χημική δοκιμή αντιδραστηρίων επιφάνειας τσιπ
▷Δοκιμή ακετονών
▷Πάρτε τις εικόνες και το καταγράψτε στη βάση δεδομένων

 

Τρίτου σταδίου προηγμένη επιθεώρηση
Μπορούμε επίσης να στείλουμε τα συστατικά στις επαγγελματικές εξεταστικές οργανώσεις για την υψηλότερου επιπέδου δοκιμή σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.
▷Στοιχείο ελέγχου
▷Δοκιμή Unsealing
▷Δοκιμή ακτίνας X τυλίγματος
▷XRF
▷Solderability
▷EDX/EDS
▷Ψήσιμο

 

Πρότυπα μεταφορών συσκευασίας

Διαχείριση καταλόγων
Η τεχνολογία αγγέλου ηλεκτρονική παρέχει μια αποθήκευση τρίτων και ένα επαγγελματικό λογισμικό καταλόγων ΤΠ διοικητικό για τους πελάτες για να επιτύχει τον άνευ ραφής ελλιμενισμό. Η ιδιοκτησία των μερών μπορεί μόνο να μεταφερθεί όταν χρησιμοποιεί ο πελάτης τα μέρη.

Τα ηλεκτρονικά εισερχόμενα μέρη τεχνολογίας αγγέλου έχουν υποβληθεί στην αυστηρή επιθεώρηση, και τα προϊόντα αποθηκεύονται στην τυποποιημένη αντιστατική, ενάντια στην υγρασία, αντι-υψηλή θερμοκρασία, και το απόθεμα εξετάζεται τακτικά για να καταστήσει τα μέρη ασφαλή.

 

Να συσκευάσει έξω
Τα μέρη εξετάζονται για την απόδοση κατά τη διάρκεια της αποστολής, και η συσκευασία πρέπει να είναι αδιάβροχη, moisture-proof και προστατευόμενη από τους κραδασμούς. Συγχρόνως, η ηλεκτρονική τεχνολογίας αγγέλου συνεργάζεται με διάφορες διεθνείς πρώτης τάξεως επιχειρήσεις φορτίου για να εξασφαλίσει ότι τα μέρη πρώτα και δεύτερος-σειρών πόλεις μπορούν να παραδοθούν σε εκείνη την ημέρα, και να φθάσουν η επόμενη μέρα. Τα αγαθά των πόλεων και των απομονωμένων περιοχών τρίτος-σειρών μπορούν να παραδοθούν σε εκείνη την ημέρα και να φθάσουν μέσα σε δύο ημέρες για να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες μπορούν να λάβουν τα προϊόντα μας εγκαίρως.